A new beginning

First of all: allow me to wish you all a happy new year.
May your year be filled with courage and strenght, love and light!

Second of all: I´ve been away. But now I´m back.
And I´m glad to be back.

What has happened is this: I had my uterus removed and it was a far more dramatic thing than I really understood myself at the time.
My body, the essence of me, have been altered. And I miss certain hormones. And I can´t have any more children. And there were some complications. AT THE VERY SAME TIME Jeppe finished the house.
My god! Do you know what we have accomplished? Do you know what we have done?
So many emotions…
We were tired hunters and gatheres and marathon runners, we crawled over the doorstep and sat for several weeks. Just sat.
We should clean the construction site outside. We should hang stuff on the walls- but we couldn´t. We couldn´t do none of that.
We just sat.

It´s different now. It is lighter. I´m back.
I have so much to tell you!

 

9 thoughts on “A new beginning

 1. Føler varmen brede sig i maven og smilet i mine øjne. I gør det mange af os også drømmer om. At trække stikket og og mærke sig selv-. Tak for inspirationen, jeg ser frem til at følge Jer! Tak.

  Like

 2. Hej! Håber I har det godt alle sammen! 🙂 Information’s artikel er blevet oversættet til ungarsk og kom i en Transylvansk netavis (Romania). Jeg har delt den på Face’ og fik et par spørgsmål fra Ungarn.
  1. Hvor få I pengene fra? 2. Hvordan kan I bruge skoven, er den jeres?
  Håber det er ikke for meget ‘indiskretion’ 🙂
  Fortsat god skovliv!
  Mvh
  Ervin
  (Kbh.N.)

  Like

  1. Cool. Vildt nok 🙂
   Pengene: vi lever af børnepenge, lidt freelance tjanser her og der og generel mådehold – samt, selvfølgelig, donationer her fra bloggen, støtte fra venner og familie som ser en pointe i, at der findes sådan nogle som os.
   Skoven: vi har fået lov at bo i skoven gratis. Vi spurgte en skovejeren om vi måtte sætte en forfalden hytte istand/bygge en ny, det måtte vi gerne. En meget vigtig ting: vi bor tilpads “langt ude” til at undgå det værste regelrytteri. Folk herude er mere “anarkistiske” selvkørende, det er gammel tradition. Tror det er det samme i Ungarn. Har faktisk hørt at der skulle være en del mennesker der bor i skovene i Ungarn. I det hele taget skulle østeuropa være the place to go hvis du vil have vild natur og muligheder som disse. Sig endelig til hvis det er mere. Vh andrea

   Like

   1. Kære Andrea! Tak for dit hurtig svar! Jeg skal oversætte det, og give videre. (I skal nok få reaktionerne… hvis der er noget 🙂
    Du har ret i at der findes noget lignende også i Ungarn. Du kan kigge ind her til en del: http://www.elofaluhalozat.hu/ ‘levendelandsbynetværk’. Desværre det er kun på ungarsk, men jeg skal nok finde noget på engelsk.
    Fortsæt god dag! 🙂
    Mvh
    Ervin

    Like

.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s